Promo Router Wireless

router retea wireless botosani ieftin
Pachet promo luna martie 2011 – Router Wireless + Instalare

In acest pachet sunt incluse urmatoarele:
1 – Router wireless D-link
2 – Cablu ethernet*
3 – Mufe UTP
4 – Instalare router
5 – Configurare retea WIRELESS
6 – Securizare retea
*In limita a 10m de cablu.

Achizitionand acest pachet promo beneficiati de un router wireless marca D-link cu standardul IEEE 802.11b/g cu adminstrare grafica din interfata web fiind recunoscut ca unul dintre cele mai stabile routere existente pe piata la momentul de fata.
Routerul wireless va faciliteaza accesul la internet de pe diverse echipamente dotate cu tehnologia wireless (laptop, Smartphone, PlayStation, Wii, xBox etc) in conditii de maxima siguranta folosind metode de autentificare si securizare dintre cele mai performante.
Deasemeni puteti partaja prin intermediul routerului wireless fisierele existente pe un calculator din retea astfel putand asculta muzica sau viziona filme de pe oricare alt calculator din retea.
Routerul beneficiaza de “Parental Control” prin care puteti bloca anumite adrese web pentru a evita accesarea lor de catre persoanele neautorizate.
In cadrul pachetului este inclus si cablul de conexiune intre router si calculatoarele existente deja in locuinta (in limita a 10m de cablu) precum si mufele necesare realizarii corecte a conexiunii de date.

Totodata va asiguram si instalarea routerului in locuinta precum si configurarea conexiunii la internet, a retelei interne si a retelei wireless avand in vedere optimizarea setarilor de securitate in asa fel incat reteaua dumneavoastra sa fie protejata.

Routerul poate fi instalat indiferent de providerul conexiunii la internet pe care o aveti ( Romtelecom ClickNet, UPC, CityNet, RDS etc).

Pretul Pachetului Promo Router Wireless este de 169,90 lei.

Echipa de instalare are un program flexibil in functie de disponibilitatea dvs.
Instalarile incluse in pachet se refera la municipiul Botosani.
Rezervari si programari la tel. 0744.22.36.49 sau email office@pcbotosani.ro
– Y! mess: servicepcbt