Resoftare Samsung Xpress M2675F

 

resoftare resetare samsung xpress m2675f botosani

NOU – Resoftare – resetare Samsung Xpress M2675F

Asa cum v-ati obisnuit deja Service Pc Botosani vine in intampinarea necesitatilor dvs. de imprimare oferindu-va serviciul de resoftare – resetare a imprimantelor Samsung Xpress M2675F .

Dupa resoftare nu veti mai avea nevoie sa inlocuiti chip-ul cartusului multifunctionalului Samsung Xpress M2675 F la fiecare reincarcare, asftel avand posibilitatea sa reincarcati cartusul cu toner de nenumarate ori (pana la uzura fizica a acestuia) rezultand costuri de imprimare extrem de mici.

Deasemenea va oferim si servicii de reincarcare cartuse in Botosani ( BT ) atat pentru imprimantele Samsung Xpress M2675F cat si pentru restul modelelor Samsung precum si pentru celelalte marci de imprimante laser sau inkjet (HP, Epson, Canon, Lexmark etc).

NOU!!! – Pentru cei interesati putem trimite kit-ul de resoftare pentru imprimantele Samsung Xpress M2675F prin curierat in toata tara. Astfel veti putea resofta chiar dvs. imprimanta urmand cativa pasi simpli explicati in limba romana in kit-ul de resoftare.

NOU – Pentru cei care au nevoie urgenta de resetare / resoftare pentru Samsung Xpress M2675F va oferim si posibilitatea de a primi kit-ul de resoftare prin email. Timp de livrare intre 30min si 3 ore in functie de complexitatea lucrarii.

Nu trebuie dec√Ęt sa ne contactati:
– telefon: 0744.22.36.49
– email: office@pcbotosani.ro
– Y! mess: servicepcbt
– la sediul nostru din Botosani, str. O. Onicescu nr.6