Resoftare / Reset Samsung ML 2165 / ML2160

resoftare samsung ml 2165

Va oferim resoftare / resetare firmware pentru imprimantele Samsung ML-2165 si ML-2160 pentru a putea reincarca de nenumarate ori cartusele fara a fi necesar chip-ul de resetare.

Resoftarea se face fara a interveni hardware la imprimanta. Dupa resoftare nu veti mai avea nevoie sa inlocuiti chip-ul cartusului la fiecare incarcare asftel avand posibilitatea sa reincarcati cartusul cu tonner de nenumarate ori (pana la uzura fizica a acestuia) rezultand costuri de imprimare extrem de mici (pana la 0,015 ron/ pagina A4).

Deasemenea va oferim si servicii de reincarcare cartuse imprimante in Botosani ( BT ) atat pentru imprimantele Samsung ML2160 si Samsung ML2165 cat si pentru restul modelelor Samsung precum si pentru celelalte marci de imprimante laser sau inkjet (HP, Epson, Canon, Lexmark etc).

NOU!!! – Pentru cei interesati putem trimite kit-ul de resoftare / resetare pentru imprimantele Samsung ML 2160 si Samsung ML 2165 prin curierat sau Posta Romana in toata tara. Astfel veti putea resofta chiar dvs. imprimanta urmand cativa pasi simpli explicati in limba romana in kit-ul de resoftare / resetare.

UPDATE:

Achizitia kit-ului de resoftare se poate face si cu plata prin banca si livrare prin email in max 60 de min de la confirmarea platii.

Nu trebuie decât să ne contactaţi:
– telefon: 0744.22.36.49
– email: office@pcbotosani.ro
– Y! mess: servicepcbt

Pentru achizitie va recomandam: Imprimante Samsung IEFTINE