Xerox 3140 – Resetare / Resoftare – Reincarcare fara chip

xerox 3140 resoftare resetare chip reincarcare cartus toner

Va oferim serviciul de resoftare / resetare firmware pentru imprimantele Xerox 3140 pentru a putea reincarca de nenumarate ori cartusele fara a fi necesar chip-ul de resetare.

Resoftarea se face fara a interveni hardware asupra imprimantei. Dupa resetare / resoftare nu veti mai avea nevoie sa inlocuiti chip-ul cartusului la fiecare incarcare asftel avand posibilitatea sa faceti reincarcarea cartusul cu tonner de nenumarate ori (pana la uzura fizica a acestuia) astfel rezultand costuri de imprimare extrem de mici (pana la 0,015 ron/ pagina A4).

Deasemenea va oferim si servicii de reincarcare pentru cartuse si tonere de imprimante in Botosani ( BT ), atat pentru imprimantele Xerox 3140 cat si pentru restul modelelor Xerox precum si pentru celelalte marci de imprimante laser sau inkjet (Samsung, HP, Epson, Canon, Lexmark etc).

NOU!!! – Pentru cei interesati putem trimite kit-ul de resoftare / resetare pentru imprimantele Xerox 3140 prin curierat in toata tara. Astfel veti putea resofta chiar dvs. imprimanta urmand cativa pasi simpli explicati in limba romana in kit-ul de resoftare / resetare.

BONUS: La achizitionarea unui pachet compus din kit de resoftare si un tub de refill va oferim GRATIS instructiunile necesare reincarcarii imprimantei Xerox 3140 la dumneavoastra acasa in cativa pasi simpli .

Nu trebuie decât să ne contactaţi:
– telefon: 0744.22.36.49
– email: office@pcbotosani.ro
– Y! mess: servicepcbt